Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Vad som helst är möjligt
Isbn: 978-91-3715-114-4
Förlag: Bokförlaget Forum
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: februari 2018

E-bok | 28 dygns lånetid

Vad som helst är möjligt

Mästerlig skildring av småstadsliv och såriga relationer



Vad som helst är möjligt understryker Elizabeth Strouts position som en av Amerikas mest respekterade och hyllade författare. I sin nya bok tecknar hon starkt berörande porträtt av människor i en amerikansk småstad. En handfull oförglömliga karaktärer som försöker orientera sig i livet och hantera längtan, kärlek, sorg och besvikelse.

Här finns två systrar, den ena byter bort sin självrespekt mot en välbärgad make, den andra söker svar i böcker och finner en själsfrände som förändrar hennes liv. Ortens skolvaktmästare rubbas i sin tillit till andra då han försöker hjälpa en medmänniska i nöd. En vuxen dotter längtar efter moderskärlek från en mor som söker lyckan i ett annat land. Lucy Barton – huvudpersonen i författarens förra roman – återvänder hem efter sjutton år för att besöka sina syskon …

Vad som helst är möjligt påminner om bästsäljaren Olive Kitteridge som filmades och blev dramaserie för HBO år 2014. Lika raffinerad och komplex utforskar den nya boken själens innersta skrymslen och speglar hur personerna kämpar med att förstå sig själva och andra. Elizabeth Strout gestaltar lyhört människans sårbarhet och längtan efter att bli förstådd samtidigt som hon ingjuter hopp om möjlig försoning.


” ... ett lysande mästerverk. ... en klok, häpnadsväckande roman.” The Guardian



Översättare: Kristoffer Leandoer,
Omslagsformgivare: Sara R. Acedo



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone