Jump to content
The library informs: Vi har uppdaterat vår inloggning och hur vi autentiserar lånen på vår site. Detta kan innebära att det inte går att se aktiva lån. Om så är fallet, prova att låna boken på nytt eller kontakta hki.ekirja@hel.fi / Olemme päivittäneet kirjautumisrajapintaa. Tästä johtuen voi olla että et näe lainojasi. Voit lainata kirjan uudelleen tai ottaa yhteyttä hki.ekirja@hel.fi
Cover for Vanartiga föräldrar
Isbn: 978-87-1196-986-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: October 2018

E-book

Vanartiga föräldrar

Något är fel i Fred Complows liv. Som en medelålders, välförsedd realist har han allt man kan tänka sig: fru, två välartade barn, ett hem, en respekterad karriär och något som skulle kunna kallas integritet. Men det är något som skaver. Det är som om hans barn inte tar honom på allvar. För dem är han en vandrande bank som förser dem med pengar utan att de behöver ge något tillbaka. Men Complow börjar ärligt talat bli trött på det. Det är föräldrarnas tur att begå revolt!

 Sinclair Lewis (1885-1951) var en amerikansk författare. Lewis var den förste amerikanska författare som fick Nobelpriset i litteratur (1930).


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone